Останній дзвінок 2021-2022 р. у Гімназії “Еммануїл”

15 червня 2022 р.  шкільне подвір’я швидко наповнювалось дітками та їхніми батьками. Звучала музика про школу, під яку учні приєднувалися до своїх класів. В 10.00 ранку розпочався «Останній дзвоник» 2021-2022 року в Гімназії «Еммануїл».

Урочиста частина лінійка розпочалась з гімну України, хвилиною мовчання, де ведуча висловила велику подяку всім мужнім воїнам, а також гімном школи “Еммануїл”. Протягом цілого свята звучали такі пісні: “Школа весела-сім’я” (Букович Г., Варга Н.), “Вчителько моя” (у виконанні випускників школи) та музичний твір, який заграв Денис А.

До всіх присутніх зі словом привітання звернувся капелан школи Владислав Берецкі, який звершив молитву за нашу неньку Україну.

До випускників звернулась перша вчителька, яка чотири роки була з ними, Тетяна Євтушенко. Від імені батьків 4-го класу зі словом подяки звернувся Мирослав Денис.

Директор школи, Надія Вилегжаніна, звертаючись до випускників побажала їм нових досягнень та успіхів, а батькам подякувала за підтримку, терпіння та допомогу. Грамотами нагородила всіх класоводів, вчителів та працівників гімназії.

Прозвучав останній дзвоник!

 

Ось срібний голос дзвоника лунає.

Випускників останній кличе раз!

В однім пориві всі серця єднає

Щасливо, друзі, всім!

У добрий час!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

від s.lytovchenko

Поділитися