Останнім дзвоником завершився 2020-2021 навчальний рік в НВК «Еммануїл»

Тра 28, 2021 Новини

Останнім дзвоником завершився 2020-2021 навчальний рік в НВК «Еммануїл»

28 травня зранку шкільне подвір’я швидко наповнювалось дітками та їхніми батьками. Звучала музика про школу, під яку учні приєднувалися до своїх класів. В 9.30 ранку розпочався «Останній дзвоник» 2020-2021 року навчання в НВК «Еммануїл».

Ведуча заходу Вікторія Лендєл оголосила:

День сьогодні такий незвичайний,

Сонце встало, умите в росі,

Скликав в школу нас дзвоник останній,

І зібрались на свято усі…

Випускники початкової школи організовано на чолі з класним керівником Юлією Когутич почесно зайняли своє місце. Під час гімну України присутні шанобливо стояли тримаючи руку на серці.

До всіх присутніх зі словом привітання звернувся капелан школи Юрій Друзд. «…тому я хочу побажати вам завжди бути у житті більш справедливими і мудрими. Щоб у вашому життю було більше міста для добра…» – сказав він.

Молитву звершив голова шкільної ради Сергій Литовченко.

Учні 4-го класу подякували вчителям школи та заспівали разом «Прощавай початкова школа».

Вчителька «0» класу Любов Литовченко в формі  віршів – загадок, під час яких треба було відгадати про кого йде мова, провела з учнями 4 класу інтерактив.

До випускників четвертого класу звернулась вчителька, яка чотири роки була з ними, Юлія Когутич. Перша вчителька побажала «не розгубити, а примножити досягнуте». Вдячні учні заспівали «Наша вчителька».

Від імені батьків 4-го класу зі словом подяки звернулась Нодь Любов. Стримуючи сльози висловила подяку за невтомну працю викладача.

Учитель музики та ведуча Вікторія Лендєл заспівала пісню «Хай живе надія».

Директор школи, Надія Вилегжаніна, звертаючись до присутніх дітей та батьків порівняла випускників «з маленькими пташками, які вилітають дуже несміливо, але з великою радістю розправляють свої крила, щоб досягати нових вершин», побажала їм нових досягнень та успіхів. Учні отримали похвальні листи і подяки за успішне навчання та поведінку, за активну участь у житті класу та школи, а до них значок з емблемою школи «Еммануїл».

Прозвучав останній дзвоник.

 

Ось срібний голос дзвоника лунає.

Випускників останній кличе раз!

В однім пориві всі серця єднає

Щасливо, друзі, всім!

У добрий час!

Фото Сергій Литовченко

 

від s.lytovchenko

Поділитися